Rólunk

Rólunk

Rólunk

Az Althaus márka a kiváló minőséget képviseli, ami által képes a gasztronómiai piachoz igazodni, továbbá a legmagasabb szintű nemzetközi minőségi követelményeknek megfelelni. Az Althaus teák a kiemelt minőségkategóriába tartoznak, következésképpen termékeinket éttermeknek és szállodáknak ajánljuk. Igen gazdag kínálatunk, valamint teáink egyedisége alkalmassá teszi az Althaus márkát arra, hogy kiálljon minden lehetséges összehasonlítást.

Az Althaus teák jellegzetessége német, amerikai, illetve orosz teamesterek ismeretei és tapasztalata találkozásának, valamint közös erőfeszítéseiknek az eredménye. Ennek köszönhetően az Althaus márka különleges piaci rést szerzett meg.

Az Althaus cég dobozaiba csak gondosan kiválogatott tealevelek kerülnek, így termékeink az összes teatermelő ország esetében kiemelkedő minőséget kínálnak. Ezáltal fejlődött az Althaus cég a világ egyik legeredményesebb és legmodernebb teaházává.

Nemes származás

Az Althaus nem pusztán teamárka – hanem egzotikus teafajták és eredeti teakeverékek sajátos, egyedi, ám egyszersmind kiemelt minőségű gyűjteménye, amely az exkluzív éttermek, valamint a legismertebb szállodaláncok igényeit szeretné kielégíteni.

Minőségi követelmények

A tea története csaknem 5000 éves. Ezalatt a teafajták meglehetősen gazdag kínálata alakult ki, ám ebben a változatosságban eligazodni csak néhány teaszakértő képes. Csupán Kínából mintegy 3000 különböző teafajta származik.

A szállodáknak és éttermeknek ajánlott egyedi teakínálatunkat cégünk teaszakértői állították össze. Az általunk kínált teákban kivétel nélkül érezhetők a származási helynek, a teaszüret időpontjának, illetve a levélméretnek (vagy fokozatnak) a jellegzetességei – mindez gazdag egyéni ízzé és színné ötvöződik bennük.

Ily módon sikerült az Althaus cég csapatának igen kiegyensúlyozott teakínálatot kifejlesztenie, ami az egyéni igényeket kielégítendő egyaránt magában foglal leveles és törmelékteát teát mind filteres, mind a teakedvelők által preferált hagyományos, dobozos – szakzsargonban „dekadens” – változatban. 

A kiemelt minőség biztosítása érdekében az Althaus teaház kizárólag gondosan megválasztott és jó hírnevű partnerekkel működik együtt. Így képesek vagyunk Önnek kivétel nélkül a legjobb teákat szállítani.

A teljes gyűjtemény behozatala után, a szállítmányt a németországi Lüneburgban található létesítményünkben dolgozzuk fel, csomagoljuk, és onnan is szállítjuk ki. A teljes teagyűjteményt igen szigorú, többlépcsős minőség-ellenőrzésnek vetjük alá, amelyet az Althaus cég teakóstoló mesterei végeznek.